Om oss

TotalBygg Midt-Norge As er et relativt nystartet firma, men til tross for dette bygger vi på tradisjoner fra 50 år tilbake.

Vi driver med nybygg og restaurering av de aller fleste typer byggverk. Vi ønsker å være din totalleverandør som gjør jobben for deg, fra A til Å

Næringsbygg, offentlige bygg og kaier er vi meget gode på, men har også bred erfaring med alle typer prosjekter mot privatkunder og næringsliv.

Jarle Strandvahl : daglig leder

Jarle Strandvahl

daglig leder

Har jobbet i TotalBygg Midt-Norge As siden oppstarten høsten 2017. Jarle jobbet som økonomiansvarlig i 2007 og daglig leder for Multi-Bygg As i årene 2008 - 2013. Har de senere årene jobbet som disponent/ daglig leder for Coop Kolvereid Sa.  Han har også jobbet som seniorkonsulent i Sparebank1 Midt-Norge og kontormedarbeider/regnskapsfører hos Kolvereid Samvirkelag.

Mobilnummer: +47 47857406
E-postadresse: jarle@totalbyggmn.no
Tor-Asmund Hanssen : kalkulatør / selger

Tor-Asmund Hanssen

kalkulatør / selger

Tømrermester, med bestått mesterutdanning i 2012. Utdannet støpeleder. Over 15 års erfaring fra entreprenørbransjen.
Har jobbet med kalkulasjon siden 2013.

Mobilnummer: 482 44 076
E-postadresse: tor@totalbyggmn.no
Rune Andersen : Bygningsingeniør / Prosjektleder

Rune Andersen

Bygningsingeniør / Prosjektleder

Rune er utdannet bygningsingeniør med fokus på konstuksjon. Han har jobbet i 1,5 år hos NIB-as (Namdal Ingeniør- og Byggtjenester As). Rune vil ha ansvar for byggesøknader (SØK), tegning i dataprogrammene AutoCad og Revit, stikking av byggetomt i tillegg til å være prosjektleder.

Mobilnummer: 482 48 208
E-postadresse: runeandersen@totalbygg.no
Roy Arne Lysberg : prosjektleder

Roy Arne Lysberg

prosjektleder

Roy Arne har fagbrev i tømrerfaget og har i tillegg tatt utdanning fra teknisk fagskole. Han er godkjent som tømrermester og har tatt kompetansekurs i utførelse av betongkonstruksjoner og er godkjent som produksjonsleder og kontrolleder utførelse i klasse 1 og 2. Roy Arne har tidligere jobbet som tømrer hos Trekon As.

Mobilnummer: +47 979 79 331
E-postadresse: roy@totalbyggmn.no
Kjetil Wassås : lagermedarbeider / sjåfør

Kjetil Wassås

lagermedarbeider / sjåfør

Kjetil har jobbet i snart 30 år i bransjen og har stor kunnskap om hvilke produkter vi trenger til de ulike jobbene.
Han jobber som lastebilsjåfør og lager-/utstyrsansvarlig.

Mobilnummer: 95836800
E-postadresse: kjetil@totalbygg.no
Odd Wennevik : Lærlingeansvarlig

Odd Wennevik

Lærlingeansvarlig

Odd har ansvar for lærlingene i TotalBygg Midt-Norge As. Han har over 40 års erfaring i faget. Startet som snekker i 1976 og ble etterhvert formann. Overtok som daglig leder i Bobygg As i 1992 og var det frem til 2000. Jobbet noen år som faglig leder i Tenvik Industrier og også som prosjektleder i både Tenvik Industrier og senere i Multi-Bygg As. Odd har fagbrev i tømrerfaget.

Mobilnummer:
E-postadresse: odd@totalbyggmn.no